Indlæser
Citron- og blåbær proteincheesecake

Tærtebund: 90 g mandelmel 75 g jordnøddesmør (eller andet nøddesmør) 20 g fibersirup Bland ingredienserne i en skål og pres derefter ud i en form og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter. Fyld: 900 g letkvark 2 æg 70 g æggehvider 2 dl Casein Vanilla fra Solid Nutrition Revet skal fra 1 citron 3 spsk citronsaft Valgfri mængde sødemiddel samt vaniljepulver 1,5 dl blåbær Bland alle ingredienser undtagen blåbærrene og hæld det i den forbagte tærtebund. Drys derefter blåbærrene over og tryk dem let ned i dejen. Bag i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter og lad kagen køle af i køleskabet. Næringsindhold pr. portion (12 stk): 183 kcal 17 g protein 8,5 g fedt 7,5 g kulhydrater |